Aiatäht Oy on Wirex-tavaramerkin edustaja – WIREX SAHOJEN MYYNTI SUOMESSA JA VIROSSA 

WIREX-tavaramerkki on peräisin Puolasta, ollen johtava yritys kenttäsahojen ja puutyökoneiden alalla. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1990.  Laitteet ovat suuritehoisia ja kestäviä ja palkittu monin palkinnoin kotimaisilla ja ulkomaisilla messuilla. Sahojen ja puutyökoneiden valmistus aloitettiin vuonna 1993, kun ensimmäinen Wirex-kenttäsaha valmistui vastaten tarpeita ja vaatimuksia.

Nykyään tuotannosta 95% muodostavat erilaiset kenttäsahat, jotka on tarkoitettu pienille tai keskisuurille sahatyötä tekeville yhtiöille. Wirex on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka käsittelevät 100 m3 - 35 000 m3 puutavaraa. Laitteita luonnehtii korkea laatu ja kohtuullinen hinta. Wirex-kenttäsahoihin voit tutustua verkkosivullamme kenttäsahat-otsikon alla.

AIATÄHT OÜ on vähittäismyyntiyritys, joka on tavaramerkin Wirex virallinen edustaja Suomessa ja Virossa. Myymme Wirexin tukkivannesahoja, sahanterien teroittimia ja harituslaitteita. Tarjoamme vannesahoja sekä maanviljelijöille että pienille ja keskisuurille puutyöyrityksille. Myymme eri kokoisia sahanteriä. Tarjoamme myös sahanterien teroitus- ja harituspalvelua.      

  • Annamme neuvontaa oikean tukkivannesahan valinnassa
  • Tarjoamme luotettavaa palvelua
  • Kokoamme tarvetta vastaavat laitteistot
  • Takuu ja myöhempi kulutus- ja varaosien saatavuus
  • Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen
www.tukkivannesaha.eu