Vannesahanterät Ripper37 - vannesahanterien uusi sukupolvi 

Ripper37 on saanut nimensä kokein osoitetusta faktasta, että se on 37 % kestävämpi kuin lähin vastaava tuote.

Tehokkaampi - tarkempi, nopeampi ja suorempi sahaus

Äärimmäisen terävät hiotut hampaat: Stanssatuista, teroitetuista tai valssatuista vannesahanteristä poiketen Ripper37:n jokainen hammas on hiottu tietokoneohjattua konetta käyttäen.

Stanssattu hammas aiheuttaa vannesahanterälle tarpeetonta jännitystä jo ennen sen käyttöönottoa.  Seurauksena tästä voi olla lyhyempi käyttöikä, epätasainen sahauskyky ja terät, jotka täytyy teroittaa usein ennen työn aloittamista.

Jotta voitaisiin taata jokaiselle hampaalle ideaalinen profiili, käytetään vain tätä varten kehitettyä timanttihiontaprosessia, jonka ansiosta Ripper37 tarjoaa parasta standardinmukaisuutta. Hampaan hionta on aikaa vievä ja vaativa tehtävä, mutta tuloksena ovat terävämmät, kestävämmät ja pitkäikäisemmät sahanterät.

Suora ja puhtaampi sahaus pienemmillä kuluilla
Tietokoneen tarkastama hammastus: Kompromissiton yhtenäinen taso hammastuksessa mahdollistaa sahanterän suoremman ja tehokkaamman sahauksen. Jopa erottamattomat poikkeavuudet hammastuksessa aiheuttavat leveämmän, epäsuoran sahauksen, aiheuttaen karkeamman työstöjäljen, enemmän sahausjätettä ja vähemmän valmista tuotetta.

Valmistaja Dakin-Flathers käyttää patentoitua kaksoiskontaktista toimintoa luodakseen jokaiselle Ripper37 sahanterälle optimaalisen hammastuksen. Jokaiselle sahanterälle suoritetaan tarkka digitaalinen mittaus, jossa tarkastetaan automaattisesti suuntautumattomat hampaat. Seuraa lisää kokeita, joissa hammastus tarkastetaan digitaalisesti, suoritetaan mikrotason analyysi ja työkoe. Tämän tuloksena Ripper37 sahaa suoremmin ja nopeammin kuin yksikään toinen sahanterä, kestäen helposti isomman syöttöpaineen. Jokainen sahanterä on valmis käytettäväksi suoraan laatikosta otettaessa, eikä tarvitse erillisiä toimenpiteitä.

Kestävyys - 37 % pidempi käyttöikä, nopeampi sahaus

Laadukkaat materiaalit: Paras viimeistelty tuote saa alkunsa parhaimmista raaka-aineista. Ripper37 on valmistettu korkealaatuisesta, hiilipitoisesta länsieurooppalaisesta teräksestä, joka on käsitelty ainutlaatuisilla metallurgisilla menetelmillä, jotta standardien vaatimukset täyttyvät. Terä on karkaistu ja hehkutettu, jotta taattaisiin kestävyyden ja taipuisuuden optimaalinen tasapaino. Tuloksena on vahvempi, suorempi sahanterä, joka kestää suurempaa syöttöpainetta ja sahaa puun nopeammin, kuin se on aikaisemmin ollut mahdollista.

Tarkka prosessi on tarkoin varjeltu yrityssalaisuus, mutta Ripper37 saa nimensä siitä, että se on 37 % kestävämpi kuin lähin kilpailijansa.

Sahanterän maksimaalinen käyttöikä

Kestävät hitsit: Kun teriä toimitetaan tehtaassa hitsattuna, takaa prosessi, että jokainen vannesahanterä on ihanteellisesti liitetty ja pyrometriä käyttäen optimaalisesti karkaistu ja hehkutettu. Tämä takaa äärimmäisen kestävän, mutta taipuisan hitsin.

Enemmän teroituskertoja sahanterää kohti

Syväkarkaistut hampaat: Ripper37 hampaat on induktiokarkaistu. Induktiokarkaisu on todistetusti tehokkain keino hampaiden karkaisuun. Silmin erottuvan kestävyyden saavuttamiseksi karkaisimme hampaat optimaaliseen syvyyteen, mikä tarkoittaa, että Ripper37 pystyy teroittamaan 100 % enemmän ennen kuin kestävyys ja sahauskyky vaarantuvat.

Käsittelemättömän teräksen korkean hiilipitoisuuden tuloksena on ennen karkaisuprosessia luotu optimaalinen dispersio karbidista, joka kasvattaa sahauskykyä ja kestävyyttä entisestään.

Yhteenvetona

Ripper37 takaa parhaan puuntyöstökyvyn. Tiivistettynä Ripper37 tarjoaa:

  • 37 % kestävämpi kuin lähin kilpailija.
  • 100 % enemmän teroituskertoja.
  • Ainutlaatuisen kilpailukyvyn.
  • Vähemmän sahausjätteitä ja enemmän leikkuutehoa.
  • Ihanteellisen kestävyyden ja taipuisuuden tasapainon.
www.tukkivannesaha.eu